portlandroofanddeck.com

Theo maassen van kwaad tot erger gemist

Datum van publicatie: 12.04.2019

Zwartmakerij is geen hoge kunstvorm maar de eenvoudigste vorm om andere aan het lachen te maken. Ik heb de hele avond genoten op 1 misselijk makend slotwoord. Normaal kantelt er wel wat in mijn hoofd als ik naar hem kijk en luister.

Maar verder, ophouden Maassen, je herhaalt jezelf en het wordt idd. Willem van Dalen schreef: Ajax en kanker … deze 2 items haalden het amusementsniveau een behoorlijk stuk onderuit …. Daarbij is Maassen zelfbewust genoeg om te weten dat zijn geloof in humor net zo waanzinnig is als ieder ander geloof, maar dat er simpelweg niet aan te ontsnappen is. Reageer Reactie annuleren Uw E-mail adres zal niet gepubliceerd worden.

Jaren, jaren geleden was er een andere cabaretier die steengoed was in het aanraken van dingen zonder daarbij direct op de persoon in kwestie af te gaan.

Theo je hebt voor mij afgedaan. De hele avond sowieso geen nieuwe theo maassen van kwaad tot erger gemist gehoord. Maassen is een cartoon van zichzelf geworden. Een niveau wat helaas goed aansluit bij de massa, maar wat zeker op een veel lager niveau ligt dan van zijn eerdere shows en van andere cabaretiers. Zwartmakerij is geen hoge kunstvorm maar de eenvoudigste vorm om andere aan het lachen te maken.

Ajax en kanker … deze 2 items haalden het amusementsniveau een behoorlijk stuk onderuit …!

Niet om te ridiculiseren, maar om met de vingertoppen langs deze gevoeligheden te glijden. De grap over het hebben van kinderen en een nieuwe show bedenken om meer vrije tijd te hebben had ik al een paar keer voorbij horen komen, dit was de eerste keer dat ik hem geloofde. Ajax en kanker … deze 2 items haalden het amusementsniveau een behoorlijk stuk onderuit ….
  • Of misschien ben ik gewoon de doelgroep niet meer. Daarbij is Maassen zelfbewust genoeg om te weten dat zijn geloof in humor net zo waanzinnig is als ieder ander geloof, maar dat er simpelweg niet aan te ontsnappen is.
  • Normaal kantelt er wel wat in mijn hoofd als ik naar hem kijk en luister.

Theo Maassen Meer info over deze voorstelling op Theaterencyclopedie. Zeker wanneer hij de punchline non-verbaal op groteske wijze laat neerdalen, dwingt hij de toeschouwer tot optimistische bezinning. Het prettige is dat hij op een slimme manier een spanningsboog weet te creëren, door op momenten zijn twijfel kenbaar te maken over het mogelijk provocerende effect van humor. Een vorm waarvan wij al jaren proberen om onze kinderen daarvan te onthouden, met als enige verschil dat wij dat op die leeftijd pesten noemen.

Nu kiest Maassen ervoor om zijn eigen houding langs de meetlat te leggen. Uiteraard valt er ook genoeg te lachen om de lichtere onderwerpen.

  • Maar verder, ophouden Maassen, je herhaalt jezelf en het wordt idd.
  • Dat geeft eerder het aanzien van comedy, en kan worden opgevat als dat Maassen dit keer zijn boodschap zonder opsmuk kenbaar wil maken.

Nu kiest Maassen ervoor om zijn eigen houding langs de meetlat te leggen. In al zijn boosheid, verontwaardiging en verbazing over zoveel domheid en gebrek aan inlevingsvermogen in de samenleving. Knap hoe hij met weinig hulpmiddelen je confronteert met de problemen van het mrt elkaar rare fotos van mensen in deze tijd.

Uiteraard valt er ook genoeg te lachen om de lichtere onderwerpen.

Theo Maassen: VANKWAADTOTERGER - Theo Maassen: VANKWAADTOTERGER

In al zijn boosheid, verontwaardiging en verbazing over zoveel domheid en gebrek aan inlevingsvermogen in de samenleving. Dat was nu totaal niet het geval. Zo wordt zijn pleidooi voor humor soms letterlijk een tirade, gelinkt aan de door hem zo gekoesterde vrijheid van meningsuiting.

Reageer Reactie annuleren Uw E-mail adres zal niet gepubliceerd worden. Geen shows beschikbaar Volledige speellijst van de producent. Theo vond ik wel weer als vanouds … toch ervaarde ik 2 grappen die ik als smakeloos classificeer.

Maassen is een cartoon van zichzelf geworden. Is er nu niemand in zijn omgeving die daarop wijst?? Vincent van den Hoogen.

December 2018

Onvermijdelijk zijn Maassens obsessie voor vrouwen en seksualiteit — enigszins een zwaktebod, want hoeveel valt daar nog over te zeggen? Knap hoe hij met weinig hulpmiddelen je confronteert met de problemen van het mrt elkaar sameleven in deze tijd.

In al zijn boosheid, verontwaardiging en verbazing over zoveel domheid en gebrek aan inlevingsvermogen in de samenleving.

Theo lijkt met deze show dezelfde weg in te slaan. Is er nu niemand in zijn omgeving die daarop wijst?. Er theo maassen van kwaad tot erger gemist nog nieuwkomers aan het cabaretfront die knuppels in hoenderhokken gooien, met als enige verschil dat wij dat op die leeftijd pesten noemen. Het prettige is dat hij op een slimme manier een spanningsboog weet te creren, door op momenten zijn twijfel kenbaar te maken over het mogelijk provocerende effect van humor, theo maassen van kwaad tot erger gemist.

Bij Maassen ligt wrangheid dichter aan de oppervlakte dan zijn vermeende intentie om de waar vind ik snorlax pokemon go flink te laten lachen.

Geen shows beschikbaar Volledige speellijst van de producent. Vincent van den Hoogen. Een vorm waarvan wij al jaren proberen om onze kinderen daarvan te onthouden, eens lekker hard op je tenen gaan staan en de grenzen van het taboe opzoeken. Uiteraard valt er ook genoeg te lachen om de lichtere onderwerpen.

Theo Maassen: Van Kwaad tot Erger

Knap hoe hij met weinig hulpmiddelen je confronteert met de problemen van het mrt elkaar sameleven in deze tijd. Theo je hebt voor mij afgedaan! Medewerkers Gegevens uit de Theaterencyclopedie beta uitvoerende:

Dat was nu totaal niet het geval. Deze humor De hoogste kunstvorm die er is volgens Theo getuigt in mijn ogen enerzijds een gebrek aan inspiratie of het inspelen op de humor van de massa kijkcijfers zoals theo maassen van kwaad tot erger gemist het zelf verwoord om andere mensen met naam en toenaam te beledigen in hun uiting van creativiteit om vervolgens het programma aan te vullen met grappen over kak en seks.

Zeker wanneer hij de punchline non-verbaal op groteske wijze laat neerdalen, dwingt hij de toeschouwer tot optimistische bezinning.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@portlandroofanddeck.com