portlandroofanddeck.com

Over een mol die wil weten

Datum van publicatie: 13.03.2019

Rüiz trakteerde ons met stempelstiften we zullen dus heel goed ons best doen want wie wil nu geen stempel van de nieuwe stempelstiften krijgen? Mijn dochter van 2 jaar vindt het ontzettend leuk.

NynkeElzinga Friesland 12 augustus Ik raad dit product aan. Het taalgebruik is wel een beetje moeilijk en niet echt kinderlijk, maar daar kun je zelf een draai aangeven. De dieren met hun geluiden komen ook aan de orde.

Peuters zijn dol op dit boekje waarin een mol de hoofdrol speelt. Bereid je voor op drie keer lezen De mol gaat zijn zoektocht verder en het einde van het verhaaltje krijgt hij zijn voldoening om op de dader zijn hoofd een inieminie keuteltje te leggen.

Uiteraard eerst zelf gelezen. Het zou zomaar kunnen gebeuren dat een ondergrondse aardbewoner getroffen over een mol die wil weten door een drol van een bovengrondse aardbewoner. In het boek gaat de mol op zoek naar het dier die op zijn hoofd gepoept heeft. De herkenbare boerderij dieren zeggen dat zij dat niet gedaan hebben en laten vervolgens zien hoe hun poep er uit ziet.

Dit boek is helemaal vet. Venlo 29 september Het verhaal zit ook nog eens goed in elkaar.

Het perfecte kraam cadeautje!

Alles over prentenboeken

En het ieniemiene kleine keuteltje op het eind maakt het verhaal helemaal af! Sebfinndex 16 januari Ik raad dit product aan. De mol speelt een centrale rol tijdens het thema.

Johanzegt Den Haag 1 oktober Ik raad dit product aan. Irene42 Gorinchem 11 juni Positieve punten van dit artikel zijn: Molletje mol woont in een hol.

  • Ellen Ruurlo 17 februari
  • Gerarh Tilburg 2 april Ik vind het een goed boek voor de kinderen die in de poep en plas fase zitten.

Boxtel 21 juni Het verhaal begint met de legendarische woordenToen de kleine mol op een dag zijn kop boven de aarde stak om te kijken of de zon al op was gebeurde het. Woerden - Nederland 19 maart Zij zal het zeker net zo fantastisch vinden, over een mol die wil weten. Dat was stinkie, stinkie hoor. En hoeveel babies kan de kapsels dames lang haar opgestoken krijgen.

Recensie(s)

Mugje 18 december Ik raad dit product aan. Geschreven bij Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft superleuke knuffel. Nick 2 augustus Ik raad dit product aan. Een super leuk boek.

NMBD 17 juli Ik raad dit product aan. Fantasierijk Grappig Mooi vormgegeven. Het is een ontzettend leuk boekje waarbij vooral de tekeningen al genoeg zeggen. Houdt niet op bij 1x voorlezen. Kaatje 1 december Ik raad dit product aan. Je kunt er heel verbredend mee door werken individueel en in de groep.

Heen- en weerbriefje

Heb hem al diverse keren cadeau gegeven. Onder de grond, onder de grond,. Het is een leuk en grappig boek waar zowel het kind als de volwassene plezier aan beleefd. Lijkt heel leuk, maar als je naar de diepere boodschap kijkt is t 'oog om oog, tand om tand', dat lijkt me nou niet een boodschap om mee te geven aan de kindjes.

KineCindy 2 oktober Ik raad dit product aan. Geschreven bij Over een kleine mol die wil weten wie er op verschil dorp en stad filmpje kop gepoept heeft Grappig.

T verhaal en de tekeningen zijn geweldig natuurlijk dat wel, over een mol die wil weten. Mugje 18 december Ik raad dit product aan. Want we mochten allemaal een molletje zijn en kiezen hoe we door de gangen gingen: Mijn kleinkinderen zijn dol op dit boekje.

Leuk ook om je eigen woorden te ontcijferen dat Afrikaans lijkt best op Nederlands. De plaatjes vind hij ook erg leuk.

Fantasierijk Leerzaam Grappig Spannend. We genoten wel van het prachtige zonnetje en de narcissen die al in bloei stonden. Geschreven bij Over een kleine mol die wil weten wie er op zijn kop gepoept heeft Heel leuk boek voor peuters en kleuters. Sherry14 16 januari Ik raad dit product aan.

Mijn kleinkinderen van 2, 3 en 4 jaar hebben er eveneens van genoten tot ik deze kleine uitvoering met pluche mol tegenkwam. Leuk voor kinderen, maar net zo leuk voor degene die het voorleest. Een super leuk boek over poep.

Ook in categorie:
    19.03.2019 05:03 Huub:
    Mijn kleine vriend oppaskind wilde het boekje steeds maar weer lezen, hij kon er geen genoeg van krijgen.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@portlandroofanddeck.com