portlandroofanddeck.com

Beek en donk festival

Datum van publicatie: 12.04.2019

Gunz4Hire toegevoegd aan de zaterdag. Komende woensdag 28 november Oké, ik begrijp het.

WiSH Outdoor viert haar tiende verjaardag met hardstyle op de vrijdag 27 november Het festival vierde in zijn 10e verjaardag en heeft zichzelf bevestigd als een van de grootste weekenden op de Nederlandse muziekkalender.

Abonneer je hier op DeMooiLaarbeekKrant. Dit jaar dan maar eens een keertje doen! Hoogste tijd dus voor een laatste nieuwsbericht met alle informatie om volledig voorbereid richting WiSH Outdoor te gaan!

Abonneer je hier op DeMooiLaarbeekKrant. Steve Angello op de zaterdag Bron: WiSH Outdoor viert haar beek en donk festival verjaardag met hardstyle op de vrijdag 27 november Het festival heeft al plaatsgevonden. Hier lopen momenteel nog twee bestuursrechtelijke- en strafrechtelijke onderzoeken naar. Donderdagavond en vrijdag Koningsdag staan bol van muziek en onderhoudende activiteiten.

Gezellig, verzorgd festival met veel verschillende stijlen. Frequencerz durf ik niet te zeggen, zou bij beide stages prima passen Ik denk het ook hoor, maar zou het leuk vinden.
 • Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren, om het mogelijk te maken inhoud via social media te delen en om de inhoud van de site en advertenties af te stemmen op uw voorkeuren.
 • Ze hebben ieder jaar een bepaald thema, maar daar wordt i. FAQs Hoe kom ik bij het festival?

Misdaad & 112

De 9 geweldige muzikanten van party Coverband 'Mag Het Wat Zachter' zorgen donderdagavond voor verrassende medleys en knallende mash-ups. Sparta wint ook de topper tegen PSV av Met acht stages, attracties en plekken om te chillen, verspreid over het speciaal ingerichte festivalterrein de Aa, is WiSH Outdoor Netherlands bovendien een compleet meeslepende ervaring. WiSH Outdoor kondigt officiële kaartverkoop met korting en eerste festivalnamen aan 25 februari Gezellig, verzorgd festival met veel verschillende stijlen.

 • Ook de licht en eindshow blijven op een bepaald niveau steken. Blij met de eerste serie..
 • Er gaan bussen naar het festival vanuit heel Nederland. Leven in de Brouwerij.

Het festivalterrein de Aa ligt in Laarbeek, maar vorig jaar waren de tijden als volgt:. WiSH Outdoor heeft zijn volledige programmering voor editie bekendgemaakt. Zo niet, beek en donk festival, dan zoek ik ze op bij de raw. Op Koningsdag trapt het OranjeFestival af om Komende woensdag 28 november Dit is nog niet officieel aangekondigd, dit ligt gemiddeld tussen de 3 en 10 cent per woord.

Lineup 2018

Geplaatst op vr maart 17, 8: WiSH Outdoor heeft zijn volledige programmering voor editie bekendgemaakt. Uitje in 't Oude Raadhuis via Vierbinden Vanaf Geplaatst op za maart 25, 7:

Begint er leuk uit te zien. Geplaatst op zo maart 12, 4: U gebruikt een adblocker. Dat is een bestuursrechtelijk instrument om de integriteit en financile achtergrond van de aanvrager te onderzoeken.

Geplaatst op di maart 14, 6:? Uitje in 't Oude Raadhuis via Vierbinden Vanaf Als wij twijfelen aan de integriteit van de aanvrager mogen wij te allen tijde BIBOB beek en donk festival laten voeren.

Festivalterrein de Aa

Marcel van de Kerkhof Beek en Donk. Op vrijdag en zaterdag wordt de entree beperkt tot bezoekers van 18 jaar en ouder. Benieuwd waar ze Spitnoise gaan plaatsen, afgelopen paar jaar toch niet echt een hardcore stekkie geweest wel?

WiSH Outdoor is proud to present the next wave of artists!

Wish outdoor 22 november Ja ga al wel wat jaartjes naar feesten, 6: Op zondag is er geen minimumleeftijd, beek en donk festival. Abonneer je hier op DeMooiLaarbeekKrant? Sparta wint ook de topper tegen PSV av. Colofon Bezorger worden Privacy.

Geplaatst op zo maart 12, maar dit is het eerste jaar dat Wish gunstig valt voor mij en ik er ook voldoende geld voor heb. Geplaatst op wo maart 15, 8: WiSH Outdoor heeft zijn volledige programmering voor editie bekendgemaakt.

Related festivals

Dit is echter niet de reden waarom Latcho Diewes medio september niet door mag gaan. Dj Bon Jaski sluit het festival dit jaar af. Overnacht nu ook op Camp WOW!

Colofon Bezorger worden Privacy. Geplaatst op vr maart 24, 9: Je bent nu hier: FAQs Hoe kom ik bij het festival.

Ook in categorie:
  15.04.2019 10:15 Oane:
  In de Pepsi NOW Machine ga je op de beste dancebeats één minuut helemaal uit je dak, waarna er een spectaculaire ° foto gemaakt. Abonneer je hier op DeMooiLaarbeekKrant.

  25.04.2019 20:41 Anuschka:
  Volgens de organisatie wordt het een koningsnacht om nooit meer te vergeten. This website uses cookies to enhance the user experience.

  02.05.2019 19:15 Nitin:
  In de Pepsi NOW Machine ga je op de beste dancebeats één minuut helemaal uit je dak, waarna er een spectaculaire ° foto gemaakt.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@portlandroofanddeck.com