portlandroofanddeck.com

Leendert jan vis school dagritmekaarten

Datum van publicatie: 19.02.2019

Weet je of ik ze op een of andere manier ook in een maatje kleiner kan uitprinten? Ik vind de dagritmekaarten die je aanbied super!

Hoi Linda, Allereerst, coole kaarten! Hoi Inger, Eindelijk even tijd om te reageren. Ik ben echt weg van deze dagritmekaarten. Winnie de Poeh - Dagritmekaarten Juf Samantha. Dag Inger, Ik vind jouw kaarten geweldig leuk!

Zou je kunnen vertellen hoe ik er zelf nog wat bij kan maken. Signalisatieborden - Preborden - Schoolplaten. Hallo Rian, Een collega kwam ook al koekeloeren en draait ze ook uit. Hoi Linda, Het word-document deel ik niet. Van mij dezelfde vraag. Lezen in beeld - Vivre.

  • Wat een geweldig mooie kaartjes, fijn dat je zoveel collega-leerkrachten hiermee blij kunt maken!
  • Het is mij gelukt een nieuw Word document te maken met de lay-out, die wil ik je graag toesturen om wellicht ook toe te voegen zodat men zelf ontbrekende kaartjes bij kunnen maken. Ik probeer de aanvullende kaarten nog een keer zelf te maken.

Of doorzoek de website met Google om het te vinden. Zoals in de reacties staat heb ik helaas het word document niet meer. Hang ze daarom op het bord, waar de kinderen ze goed kunnen zien. De dagritmekaarten verstuur ik tegenwoordig per mail. De verzameling is ondertussen aardig uitgebreid.

Stuur dan een mailtje naar info jufinger. Zou u die kunnen maken alvast bedankt groetjes evelien. Hallo Inger, Gerjanne.

Met vriendelijke groeten, Is het mogelijk om het bestand te sturen zodat ik zelf nog wat kaarten toe kan voegen. Thuis bij Sint - zinnen.

Spelen | ontdekken | ontwikkelen

En ik wil ze graag met je delen! Na de vakantie ga ik voor het eerst een eigen klas starten. Beste Paulien, Zou je een mailtje willen sturen naar info jufinger.

Ik vind het namelijk veel mooier om ze uit te printen en dan op gekleurd papier te plakken. Ze fleuren de klas weer iets meer op. Herfst woordkaarten - Juf Sanne.

Herfst - dagritme kaarten. Ik maak alle kaarten gewoon in Word. Zou het mogelijk zijn dat ik ook het wordbestand kan ontvangen.

Beste Chantal, Mocht je nog interesse hebben, zou je dan contact met mij op willen nemen via het contactformulier? Wat een ontzettend leuke dagritmekaarten heb je gemaakt. Hallo Kelly, Liever niet inderdaad.

Zou je kunnen vertellen hoe ik er zelf nog wat bij kan maken. Ik zou er heel blij mee zijn en mijn groep vast ook.

Zou je deze kunnen maken, leendert jan vis school dagritmekaarten. Liefde Inger Echt geweldig. Volgens mij heb je al gemaild. Het is mij leendert jan vis school dagritmekaarten een nieuw Word document te maken met de lay-out, erg leuk.

Juf in de zak Sint 1. Ze zijn zeer gevarieerd en heel goed bruikbaar, die wil ik je graag toesturen om wellicht ook toe te voegen zodat men zelf ontbrekende kaartjes bij kunnen maken. Wij gebruiken je bijbaan horeca alphen aan den rijn ook in groep 6, echt super.

Mocht je een keer tijd en gelegenheid ervoor hebben…. Zou u die kunnen maken alvast bedankt groetjes evelien. Ik heb het als volgt gevonden:

Wat een prachtige kaarten. Hallo Inger, Het is een genot om al die mooie dagritmekaarten te bekijken. Een site vol pictogrammen. Het is toegestaan om dit plein op te nemen op jouw website als dit van nut is voor de mensen die op je website komen.

Ook in categorie:
    28.02.2019 09:03 Sarai:
    Zou je voor mij er nog een paar willen maken? Hallo Daniëlle, Dat is inderdaad een aardige lijst.

    03.03.2019 03:23 Yee:
    Graag ontvang ik ze via de mail zodat ik er na de zomer mee aan de slag kan.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@portlandroofanddeck.com