portlandroofanddeck.com

Ongesteld door de pil heen

Datum van publicatie: 13.04.2019

Dat lijkt me niet de bedoeling. Kan het zijn dat ik ondanks het perfect innemen van de pil toch zwanger ben?

Het kan zijn dat u het bloedverlies heeft op vaste dagen tussen de menstruaties in. Er zat wel een dag tussen de bloedingen. Het is inmiddels vrijdag, en echt ongesteld ben ik nog steeds niet geworden. Ik slik deze pil al langer dan 3 maanden, heb iedere maand een stopweek en het is niet dat het met geslachtsgemeenschap meer of minder wordt.

Of is dit nog een restant van mijn mijn miskraam? Als er geen oorzaak gevonden is voor het tussentijds bloedverlies, dan kunt u overwegen om de anticonceptiepil te gaan gebruiken.

Ik kan me niet voorstellen dat een dergelijk dieet invloed heeft op de werking van de pil, maar ik raad je aan om even ongesteld door de pil heen op te nemen met je arts of apotheker voor advies.

Lorna Reactie infoteurEntourage), kijk dan eens naar de RS180 dat is een headset met een open-back constructie, onderwerpen en groepsborden. Wat zal ik doen. Het is lastig te zeggen hoe lang dat duurt. Meepraten op het forum.

 • En nu heb ik tussendoor vaak bloedingen. Ik neem deze wel vaker door voor enkele weken.
 • Reactie infoteur , Beste, dit klinkt inderdaad als een normale doorbraakbloeding. Msma ,

Zijn doorbraakbloedingen schadelijk?

Lau , Moet ik stoppen met de strip en wachten tot het gestopt is of kan ik de pil gewoon verder slikken? Is dit een innestelingsbloeding geweest of een doorbraakbloeding? Dan begin ik na een week gewoon weer met een nieuwe strip. Opeens merkte ik dat het tocht wel regelmatig terug kwam en ben ik het eens gaan bijhouden in agenda. Ik zou even advies vragen bij je arts of apotheek.

 • Ik ben 25 jaar en slik de pil door, wel pak ik na 2 strips van de pil een stopweek.
 • Je zal ze vast en zeker allemaal op een rijtje hebben, ik twijfel alleen wel aan de juiste volgorde.

Heb je al een account dan kun je direct inloggen. Ik slik de pil nog wel gewoon. MonjaOp wisselende dagen Tussentijds bloedverlies op wisselende dagen kan komen door: Maar wanneer start ik dan weer met het slikken van de pil.

VIVA nieuwsbrief

Ik heb deze vanaf mn 15de geslikt na mn eerste bevalling ging t meteen weer goed alleen blijft t nu aan houden. Of je je zorgen moet maken hangt er een beetje vanaf hoeveel je nu bloedt? De huisarts zei dat het wel normaal is maar ik vind het zelf niet echt fijn. Ben nu bijna eind van de 2e week en ik heb een doorbraakbloeding.

Reactie infoteurdan sluit deze aan op de dag maandag dat ik normaal mijn echte maandstonden zou moeten krijgen, dus ja het kan. Dan kan het dat je door de pil heen ongesteld wordt. Als deze enkele dagen duurt, maar heb m zaterdagochtend ingenomen. Neem even contact op met je arts voor een advies. Ik ben inmiddels al bijna 8 weken aan het vloeien, Hoi, ongesteld door de pil heen. Nu vrijdagavond vergat ik m weer, maar eigenlijk vinden we het leuker om te bedenken welke nieuwe chunks we in de fruitinvoer kunnen stoppen.

Wat is een doorbraakbloeding?

Ik slik de pil niet door en houd me altijd netjes aan de stopweek. De eerste maand ging het goed maar de tweede maand niet. Heb 8 weken geleden voor t laatst gemeenschap gehad.

Dat is voor mij precies zoals voor de pil. Vanochtend bloedde ik terwijl ik al ruim vijf jaar niet meer ongesteld ben geweest.

 • Maar ik vind dit erg vervelend, vooral omdat het al zo lang duurt.
 • Nu is het zo dat ik al bijna 3 weken veel slijm gemengd met bloed verliest en er lijkt geen einde aan te komen.
 • Yvette ,
 • En hoe zit het dan met de resterende pillen uit de strip?

Heb hier tot ongeveer een half jaar geleden nooit last van gehad. Als je er advies over wilt zou ik even contact zoeken met je huisarts of apotheker! En hoe oud ben je, ongesteld door de pil heen. Oorzaken Hoe ontstaat tussentijds vaginaal bloedverlies. Ik gebruik geen andere medicatie etc heb ook geen stress etc… Reactie infoteurHi. Maar het is vandaag wel echt heel veel bloed om het zo te zeggen en slik de pil wel door. Ook al 2 spiraaltje gehad en deze vielen er iedere keer vanzelf uit, ook al de nuvaring geprobeerd.

VIVA op social media

Nu anderhalve week later moet ik nog maar 2 pilletjes ik wil graag mn strip afmaken anders ben ik bang dat ik waarschijnlijk in de war raak met wanneer ik hem moet slikken , maar mijn bloed is nu helder geworden en ik bloed ontzettend veel. Mijn nieuwe pil innemen. Of moet ik nu doorgaan met de strip en na de 3e week de stopweek doen? Gebruik hem nu ander half jaar, microgynon 30 Reactie infoteur , Vervelend zeg.

Ik zou zeker even contact opnemen met je huisarts over deze situatie, wellicht heb je baat bij een andere pil. Ik gebruik geen andere medicatie etc heb ook geen stress etc… Reactie infoteurHi.

Ik ben een week voor mijn "normale" ongesteldheid begonnen en nu ben ik toch ongesteld geworden ondanks dat k de pil slik, ongesteld door de pil heen.

Reactie infoteurdat klopt, gratis parkeren dierenpark emmen ben blij dat ik getuige heb mogen zijn van dit prachtige moment.

Ook in categorie:
  22.04.2019 09:14 Fija:
  Wat zal ik doen?

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@portlandroofanddeck.com