portlandroofanddeck.com

Grand cafe de witte s gravenzande

Datum van publicatie: 12.04.2019

We zijn er klaar mee. Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Grand Café de Buren. Geen groente in een eetcafé?

Is dit restaurant geschikt voor kinderen? Is dit restaurant geschikt voor speciale gelegenheden? De eerste keer ging het mis. Beoordeeld op 23 juli Lunch op terras.

Druk maar gezellig eetcafe met heerlijke gerechten tegen vriendelijke prijzen.

Kom je helaas niet vaak meer tegen. Heeft dit restaurant een brede ingang die geschikt is voor een rolstoel, grand cafe de witte s gravenzande. TripAdvisor maakt gebruik van cookies om de werking van de site voor de bezoeker te optimaliseren.

Lekker gegeten en onwijs toffe bediening? Is de toegang tot dit restaurant traploos voor rolstoelen. Geen groente in een eetcaf. Erg vriendelijk bediening die een oplossing bood voor iemand met een beperking.

Beoordeeld op 22 januari via mobiele applicatie Simpele vreetschuur. De wijnen zijn top en het eten is perfect. Kinderporties mogen iets kleiner; 2 frikandellen voor 1 kind is te veel. Geweldige avond gehad met vrijgezellenfeest. Tafeltjes staan bijna boven op elkaar.

Wat een leuke, attente, oogjes erbij tekenen en iets leuks erbij schrijven. Zeer vriendelijk personeel en heerlijk eten. Door verder te gaan aanvaard je onze cookies. Het was echt een topavond.

Heeft dit restaurant een brede ingang die geschikt is voor een rolstoel.

De leukste bediening

Beoordeeld op 9 juli via mobiele applicatie Was weer heerlijk. Heeft het restaurant vaste grijpstangen voor de toiletten in de badkamer?

Is dit een plek waar je ingrediënten koopt om je eigen maaltijd te bereiden?

Het eten was goed en ruim voldoende. Het eerste wat opviel was de vriendelijke ontvangst en de oorverdovende herrie die het aldaar aanwezige etende en drinkende publiek maakte. We zijn er klaar mee. Kan een veganist goed eten bij dit restaurant. Beoordeeld op 3 oktober via mobiele applicatie Lekker. We doorzoeken meer dan websites voor de laagste hotelprijzen.

Wij komen vaak bij De Buren om te lunchen of dineren.

Speciaalbier

Net als het eten en drinken. We waren bereid om de eerste keer te veranderen maar dat was niet meer nodig. Geen groente in een eetcafé? Beoordeeld op 21 november Oeps, vergeten Alles is altijd vers en lekker.

Is dit restaurant geschikt voor speciale gelegenheden. Toen we rond 19u weggingen werd er door iemand van de bediening afscheid genomen met de woorden "jullie gaan zeker ergens anders wat eten".

Beoordeeld op hoe maak je indische spekkoek oktober Voor een snelle lunch maar matig. Geen groente in een eetcaf. Is dit uw TripAdvisor-vermelding. Hotels in de buurt Alle hotels in de buurt bekijken. Nederlands Nederlands - Nederlands English - Engels.

Hoe was jouw ervaring?

Log in voor reisupdates en om berichten naar andere reizigers te sturen. Goede prijs- kwaliteit verhouding. Goed eten, nette prijzen al de bediening is altijd gezellig en attent. Alle hotels in de buurt bekijken Bekijk alle 25 restaurants in de buurt Bekijk alle 8 attracties in de buurt.

Eetcaf De Witte op 10 oktober Het eerste wat opviel was de vriendelijke ontvangst en de oorverdovende herrie die het aldaar aanwezige etende en drinkende publiek maakte. Goed eten, gezellige sfeer en niet te duur. De gebakken aardappels zaten geen spekjes in en waren eerder gekookt dan gebakken.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@portlandroofanddeck.com