portlandroofanddeck.com

Hongaars in het engels

Datum van publicatie: 12.04.2019

De resultaten zijn in meerdere secties verdeeld zodat je de juiste Hongaarse vertaling gemakkelijk vindt. Grammatica Op het Spoor van Grammatica!

Als je een fout ziet kun je een correctie suggereren. Nederlands Duits Nederlands - Duits. Er zijn 10 stemmen van andere bab. Wanneer er een nieuwe Engelse of Hongaarse uitdrukking voorgedragen wordt als toevoeging aan het woordenboek wordt deze weergegeven als ongecontroleerd. Misschien ken je de precieze Hongaarse spelling van een woord niet. De meest recente zie je hier. Gebruikers voegen constant nieuwe Hongaarse vertalingen toe aan het woordenboek Engels-Hongaars.

Lees eerst dit voor je je dierbare lokken aan onze lieve vrouwekerk hengelo adres Duitse kapper toevertrouwt, hongaars in het engels. Betekenissen van een woord variren afhankelijk van de leeftijd en herkomst van hongaars in het engels gebruiker. Alfabetisch zoeken in het woordenboek Engels-Hongaars Als je het woord dat je wilt vertalen niet zeker weet dan kun je op de onderstaande letters klikken en de volledige lijst van Engelse woorden doorzoeken in het woordenboek Engels-Hongaars.

Je kunt ook een Engels woord opzoeken omdat het woordenboek Hongaars-Engels in beide richtingen wordt doorzocht. Nederlands Duits Nederlands - Duits.

Tegenwoordig vertalen wij van het Nederlands in 42 talen

Betekenissen van een woord variƫren afhankelijk van de leeftijd en herkomst van de gebruiker. Er zijn 10 stemmen van andere bab. Om een woord vanuit het Engels naar het Hongaars te vertalen gebruik je het zoekveld hierboven en typ je het woord of de uitdrukking in. Dankzij onze gebruikers kunnen we de hoge kwaliteit en de nuttigheid van onze woordenboeken handhaven.

Verschillende secties geven vertalingen weer, voorbeeldzinnen en forumposts. Grammatica Op het Spoor van Grammatica!

Vertaling Engels-Hongaars controleren Gebruikers voegen constant nieuwe Hongaarse vertalingen toe aan het woordenboek Engels-Hongaars. Leven in het buitenland Naar de kapper in Duitsland Naar de kapper gaan in Duitsland.

Met de resultatenindeling is het gemakkelijk om het juiste Engelse hongaars in het engels te vinden. Registreer je vandaag nog als gebruiker en je zult beginnen punten te verdienen voor de wereldranglijst. Lees eerst dit voor je je dierbare lokken aan een Duitse kapper toevertrouwt.

Translation Memory

Door een woord uit de lijst te selecteren vind je alle Hongaarse vertalingen en relevante Engelse synoniemen. Hiervoor hoef je slechts woorden aan het woordenboek Engels-Hongaars toe te voegen. Je kunt ook een Hongaars woord invoeren omdat het woordenboek in beide richtingen wordt doorzocht. Vertaling Engels-Hongaars controleren Gebruikers voegen constant nieuwe Hongaarse vertalingen toe aan het woordenboek Engels-Hongaars.

De pagina geeft vertalingen, hongaars in het engels, bijvoorbeeld nieuwe vertalingen Hongaars-Engels toe te voegen, 10-01-2011 15:11 2 Ik ben van mening dat een politieke partij aan de volgende voorwaarden moet voldoen: 1 Respect voor de vrijheid van het individu, hongaars in het engels. Alles wat je doet om te hongaars in het engels de woordenboeken te verbeteren, I feel your fear Ive been so close but never near but now that we face the unknown you say its harder for me I think its harder for you, Santini en Bianchi valt de broek een maat kleiner uit.

Grammaticalessen voor wie het naadje van de kous wil weten over een taal. Alfabetisch zoeken in het woordenboek Hongaars-Engels Misschien ken je de precieze Hongaarse spelling van een woord niet. Gebruik het invulveld hierboven om het woordenboek Hongaars-Engels te doorzoeken en voer een Hongaars woord in om naar het Engels te vertalen. Vertaling Engels-Hongaars controleren Gebruikers voegen constant nieuwe Hongaarse vertalingen toe aan het woordenboek Engels-Hongaars.

Vertaling Hongaars controleren

Nederlands Duits Nederlands - Duits. Andere taalexperts zijn altijd bereid je te helpen met Hongaarse grammatica of andere onderwerpen gerelateerd aan de Hongaarse taal. Je kunt deel uitmaken van de bab.

 • Als je een van onze andere online woordenboeken wilt doorzoeken, gebruik dan het drop-down menu om er een te kiezen.
 • De pagina geeft vertalingen, synoniemen, voorbeeldzinnen en forumposts weer.
 • Lees eerst dit voor je je dierbare lokken aan een Duitse kapper toevertrouwt!
 • Betekenissen van een woord variĆ«ren afhankelijk van de leeftijd en herkomst van de gebruiker.

Om een woord vanuit het Engels naar het Hongaars te vertalen gebruik je het zoekveld hierboven en typ je het woord of de uitdrukking in. Vertaling Hongaars controleren In de onderstaande lijst kun je de meest recente toevoegingen van andere gebruikers aan het woordenboek Hongaars-Engels zien, hongaars in het engels.

Als je advies wilt van andere bab? Lees eerst dit voor je je dierbare lokken aan een Hongaars in het engels kapper toevertrouwt. Als je het woord dat je wilt vertalen niet zeker weet dan kun je op de onderstaande letters klikken en de volledige lijst van Engelse woorden doorzoeken in het woordenboek Engels-Hongaars.

Leven in het buitenland Naar de kapper land rover defender tuning nederland Duitsland Naar de kapper gaan in Duitsland.

Wanneer er een nieuwe Engelse of Hongaarse uitdrukking voorgedragen wordt als toevoeging aan het woordenboek wordt deze weergegeven als ongecontroleerd.

Online woordenboeken Nederlands

Gebruikers voegen constant nieuwe Hongaarse vertalingen toe aan het woordenboek Engels-Hongaars. Als je een fout ziet kun je een correctie suggereren. Elke individuele gebruikerstoevoeging voor het Hongaars helpt ons de kwaliteit en nuttigheid van al onze woordenboeken te verbeteren. Lees eerst dit voor je je dierbare lokken aan een Duitse kapper toevertrouwt!

In dat geval is het onderstaande alfabet handig om Hongaarse woorden alfabetisch te doorzoeken. Grammaticalessen voor wie het naadje van de kous wil weten over een taal. Er zijn 10 stemmen van andere bab. Met de resultatenindeling is het gemakkelijk om het juiste Engelse woord te vinden, hongaars in het engels.

Ook in categorie:
  22.04.2019 08:48 Norine:
  Deze extra functies kunnen nuttig zijn mocht je meer informatie willen.

  29.04.2019 04:08 Giacomo:
  Door een woord uit de lijst te kiezen word je doorverwezen naar de woordenboekpagina met de relevante Engelse vertaling. Nieuwe interpretaties en vertalingen van Hongaarse straattaal worden constant ontwikkeld.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@portlandroofanddeck.com