portlandroofanddeck.com

Telefoon verbinden met tv chromecast

Datum van publicatie: 13.04.2019

Ik heb mijn router en de chromecast een reset gegeven maar dit heeft het ook niet opgelost. Choose the room where your device  is located.

Is het misschien een impedantie probleem? Hallo met Heiko heb twee HDMI ingangen op mijn tv zijn alle twee ingebruik waar moet ik de chromecast 2 op aansluiten? Daarnaast zou je even bij de apps die je zou willen gebruiken, moeten kijken of jouw android versie wordt ondersteund.

Alvast een vriendelijke dank en groet, Ricardo. Het kan er aan liggen dat de verbinding van de WIFI niet sterk genoeg is.

You can create a custom room by tapping Add custom room type in Room name Next. Heb de chromecast aangesloten, telefoon verbinden met tv chromecast. Wat moet ik nog meer doen. Als je hier op drukt kan je jouw Chromecast selecteren en zal het streamen beginnen. Waarom krijgen wij geen antwoorden meer.

De chromecast ziet het netwerk, maar als hij verbinding wil maken geeft hij aan dat het niet lukt. Al het geluid loopt van mediabox, kpn box, etc.
 • Hoe is dit op te lossen?
 • Maar het loopt altijd mis aan het einde van stap 5. Ik hoop dat iemand mij kan helpen.

Waar vind ik dit stappenplan? Hebben al geprobeerd om de tv uit- en aan te zetten en de HDMI-ingang even te switchen en terug te zetten, maar dat helpt niet. Er wordt maar geen verbinding gemaakt met mijn wifi waardoor er geen connectie met de chromecast kan ontstaan. Wanneer hij wel het apparaat vind vraagt hij op een code, deze code sla ik op die ik op tv zie maar deze kan dan uiteindelijk toch geen verbinding maken.

Alvast een vriendelijke dank en groet, Ricardo. Eerst geen probleem gehad maar nu pakt de chromecast de WiFi niet meer en geeft mijn iPad aan dat de chromecast niet meer kan communiceren met mijn WiFi. Als ik dan het casten stopzet en weer opnieuw start gaat hij weer verder.

Goedenavond, Ik ben een complete leek op dit gebied maar ik heb wel interesse in de chromecast2, telefoon verbinden met tv chromecast. Dit blijft zich herhalen. Ik weet nu niet of t probleem ligt bij de converter of bij t chromecast apparaat.

Wie kan mij verder helpen. Ik heb de chromecast al opgeruild, ik dacht dat het daar aan lag.

Instellen van je Chromecast

Met het installeren van een nieuwe chromecast kan ik mijn nieuwe wachtwoord van wifi niet veranderen. Wat moet ik doen zodat ik dat voor elkaar krijg? Sorry, hiervoor hebben wij geen speifiek stappenplan gemaakt.

Het betreft de iPhone van een huisgenoot met een andere google account. Misschien heeft iemand anders hier ervaring mee. Nu ziet de app er anders uit en zie ik wel beeld van de tv op mijn telefoon verbinden met tv chromecast maar ik krijg het niet voor elkaar om iets vanaf mijn mobieltje op de tv te laten zien.

Ik heb een geen wifi thuis en heb daarom verbinding gemaakt met mijn hotspot van mijn telefoon. Hoe moet ik dan het wachtwoord van deze andere modem instellen.

Stap 2: Verbinding maken met uw Chromecast-apparaat

You may need to set your region. Ik heb een chromecast gekocht en geprobeerd om het op mijn laptop en mijn telefoon aan te sluiten maar het lukt niet. Wanneer ik mijn paswoord uitschakel lukt het wel maar dat is niet de bedoeling dus hoe los ik dit nu op. Voordat ik hem aanschaf wil ik graag weten of mijn apparatuur hiermee om kan gaan.

 • Chromecast is welk te zien op tv maar via tablet of telefoon is deze niet te vinden, niet in home niet in apps.
 • Als je vervolgens nog een keer doorgaan kiest wordt de connectie gemaakt en krijg je een code op de TV en op jouw apparaat te zien.
 • Als ik dan het casten stopzet en weer opnieuw start gaat hij weer verder.
 • Ik heb de app op mijn laptop geïnstalleerd en mijn wifi kenbaar gemaakt en toch krijg ik geen verbinding.

If you only have one device that needs to be set up, Hebben 2 x een chromecast op onze Philips tv aangesloten. Ik kan geen websites openen, zoals Youtube etc, dus hiermee moet je rekening mee houden. Wat kan ik doen zodat mijn telefoon ook de chromecast vind. Eventueel een filmpje van de telefoon op de tv bekijken is dus niet mogelijk zonder wifi.

Beste, telefoon verbinden met tv chromecast, geen whatsapps versturen. De Chromecast icon zal verschijnen bij verschillende apps die het ondersteunen, tap Next. Het streamen via je telefoon zal wel veel dataverkeer van je bundel kosten, maar het vervolg. En hoe moet telefoon verbinden met tv chromecast dat doen als dat kan.

What you need to get started

Ik ook een cromcast maar die gaat er ieder keer er af wat moet laten er aan doen. Alles gedaan volgens gebruiksaanwijzing. Waarom krijgen wij geen antwoorden meer? Sluit de Chromecast ook aan op een voedingsbron, zoals een stopcontact met een voedingskabel of door middel van een USB-poort in de TV.

If one device is found, move closer to the Chromecast device and tap Try again     Scan for devices. Nu krijg ik regelmatig dat het beeld stil blijft staan. If you didn't see a code, tap Next! Misschien staat de Chromecast ingesteld om zijn geluid standaard digitaal naar buiten te sturen??.

Ook in categorie:
  22.04.2019 09:36 Ebba:
  Neem ik mijn cc mee naar mijn buurman, hij heeft een soortgelijke even oude tv , dan maat de CC verbinding met zijn tv voor 2 seconden en dan verbreekt de verbinding.

  27.04.2019 13:30 Maks:
  Plug in Chromecast Set up your Chromecast device.

  02.05.2019 00:14 Yael:
  Net nieuwe chromecast 2 aangeschaft, alles werkt prima behalve dat het beeld van de tv niet volledig gevuld word er blijven zwarte balken aan de zijkanten.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail mail@portlandroofanddeck.com